Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Meridianbet League στην Κύπρο

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Κύπρο και πριν μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία: τη διοργάνωση ενός τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, στο οποίο θα συμμετέχουν 12 ομάδες ερασιτεχνών από την Κύπρο, διεκδικώντας πλούσια έπαθλα.

Η πρεμιέρα της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση αγωνίζονται αυτές τις ημέρες, προκειμένου να φτάσουν στην κορυφή του τουρνουά. Το Meridianbet League θα ολοκληρωθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2019 και πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Meridianbet και υπό την αιγίδα της MC Digital Media.

 

Η έναρξη του τουρνουά και τα έπαθλα των νικητών

Η έναρξη του τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, από τον Corporate Affairs Manager της Meridianbet, Νικόλα Λεβέντη. Ο κ. Λεβέντης ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν και έδωσε το έναυσμα για τη σέντρα του πρώτου αγώνα.

Το τουρνουά θα συνεχίσει να πραγματοποιείται τους επόμενους μήνες, έως τον Φεβρουάριο του 2019, με τη μορφή λίγκας, και από αυτό θα προκύψουν τρεις νικήτριες ομάδες. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ, η ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Αθήνα και η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα κερδίσει εισιτήρια διαρκείας για κάθε παίχτη της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.