Αισθητικές βελτιώσεις στην ιστοσελίδα της Betsonic

H στοιχηματική εταιρία Betsonic μπορούσε να παινεύεται εδώ και χρόνια για το πόσο πρακτική και εύκολη στην περιήγηση είναι η ιστοσελίδα της. Ωστόσο, δε μπορούσε να κάνει το ίδιο και για την αισθητική της, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από κλασική έως παρωχημένη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ήρθε η ώρα της ιστοσελίδας της Betsonic να ανανεωθεί στον αισθητικό τομέα, ενισχύοντας την εικόνα της, χωρίς να απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο πρακτική και φιλική στο μάτι.

 

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, λοιπόν, προχώρησαν σε πλήρη ανανέωση της εμφάνισής της, καθιστώντας τη πιο μοντέρνα. Πλέον, το χρώμα που τραβάει τα βλέμματα από την πρώτη στιγμή είναι το έντονο κόκκινο που έχει χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει την εικόνα σημαντικών σημείων της ιστοσελίδας, όπως το κεντρικό μενού στην κορυφή. Μέσω αυτού, οι παίχτες μπορούν να κατευθυνθούν στη σελίδα του στοιχήματος, την πλατφόρμα του live στοιχήματος, τα καζίνο της Betsonic ή την ιστοσελίδα με τα εικονικά αθλήματα.

 

Παράλληλα, σημαντική είναι και η αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στο background. Αυτό παραμένει σκούρο, στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η Betsonic, αλλά πλέον κυριαρχεί η φωτογραφία ενός φωτισμένου και γεμάτου σταδίου ποδοσφαίρου.

 

Όσοι περιηγηθούν στην ιστοσελίδα του στοιχήματος θα διαπιστώσουν ότι τα υψηλά επίπεδα πρακτικότητας δε μειώθηκαν στο ελάχιστο, προκειμένου να ομορφύνει περισσότερο εμφάνισή της. Τα μενού, οι συντομεύσεις και όλα τα απαραίτητα εργαλεία παραμένουν στις θέσεις τους, με τις μόνες αλλαγές να αφορούν στον αισθητικό τομέα. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, φρόντισαν να αλλάξουν μόνο τα απαραίτητα.

 

Η Betsonic ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Μάλτα και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsonic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsonic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.