Συνεχίζει να επενδύει στον τεχνολογικό τομέα η εταιρεία στοιχημάτων Bet365

H εταιρεία στοιχημάτων Bet365 έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην τεχνολογία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, και συνεχίζει να αναπτύσσει τον συγκεκριμένο τομέα των επιχειρήσεών της με νέες πρωτοβουλίες, συνεργασίες, αλλά και το άνοιγμα ειδικών τμημάτων που ασχολούνται αποκλειστικά με πτυχές της τεχνολογικής εξέλιξης των ιστοσελίδων της. Η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της στον συγκεκριμένο τομέα αφορά στο άνοιγμα ενός νέου τεχνολογικού τμήματος σε δύο από τις εγκαταστάσεις της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αναλυτικότερα, το νέο τμήμα θα αναλάβει την ανάπτυξη του τομέα MIS (Management Information Systems - Πληροφοριακά συστήματα διοίκησης) και ήδη η Bet365 έχει ξεκινήσει τις νέες προσλήψεις ειδικών της τεχνολογίας και του συγκεκριμένου τομέα.

 

Ο νέος τομέας της Bet365

Το προσωπικό του νέου τομέα της Bet365 θα εδρεύει στα γραφεία της εταιρείας στο Manchester και στα κεντρικά γραφεία της στo Stoke. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Bet365, θα πραγματοποιηθούν 30 νέες προσλήψεις εργαζομένων στον τομέα της τεχνολογίας, με τις 18 να αφορούν στο νέο τομέα MIS.

Στον συγκεκριμένο τομέα, οι εργαζόμενοι θα απασχολούνται στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, αναπτύσσοντας και ελέγχοντας τα αυτοματοποιημένα συστήματα που καλούνται να αυτοματοποιούν λειτουργικές διαδικασίες της Bet365, όπως ο έλεγχος πληρωμών, η παρακολούθηση πωλήσεων και άλλες. Όπως είναι φυσικό, η αυτοματοποίηση και η βελτιστοποίηση των συγκεκριμένων λειτουργιών θα φέρει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην εσωτερική λειτουργία της Bet365 και θα της εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Η Bet365, τέλος, ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου τομέα και ξεκίνησε να τον αναπτύσσει, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όσον αφορά στην ολοκλήρωση των απαραίτητων διεργασιών και την αυτοματοποίηση των επιθυμητών διαδικασιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.