Ρεκόρ στοιχηματικών διαφημίσεων στη Σουηδία

Ο Ιανουάριος αποτέλεσε κομβικό μήνα για το online στοίχημα στη Σουηδία, αφού δεκάδες νέες εταιρείες στοιχήματος απέκτησαν την άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στη χώρα. Η νέα ανοιχτή αγορά του στοιχήματος είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν σε τεράστιο βαθμό τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν, τα έσοδα των νόμιμων εταιρειών και του Δημοσίου, αλλά και οι στοιχηματικές διαφημίσεις, οι οποίες ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ!

Άλλωστε, ο Ιανουάριος ήταν ο πρώτος μήνας λειτουργίας της νέας νόμιμης αγοράς και οι διαφημίσεις, ειδικά στην τηλεόραση ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε, ο αριθμός των διαφημίσεων στοιχηματικού περιεχομένου αυξήθηκε τον Ιανουάριο κατά 14%.

 

Αύξηση 14% στις τηλεοπτικές διαφημίσεις

Αναλυτικότερα, την έρευνα ανέλαβε η εταιρεία ανάλυσης media Mediavision. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο αριθμός των στοιχηματικών διαφημίσεων αυξήθηκε κατά 14% μόνο τον Ιανουάριο, με τα περισσότερα τοπικά και εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα (όπως τα TV3, TV4 and Kanal 5) να προβάλουν τις διαφημίσεις των στοιχηματικών εταιρειών που εξασφάλισαν μία από τις απαραίτητες άδειες.

Το νούμερο είναι σίγουρα εντυπωσιακό και ξεπερνά κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οφείλουμε, όμως, να υπολογίσουμε και το γεγονός ότι πριν τον Ιανουάριο, η αγορά του στοιχήματος παρέμενε μονοπωλιακή στη Σουηδία. Ωστόσο, από την 1η Ιανουαρίου, που απελευθερώθηκε η αγορά, οι εταιρείες του εξωτερικού απέκτησαν ισχυρή παρουσία, όχι μόνο στην αγορά του στοιχήματος, αλλά και στη διαφημιστική αγορά της Σουηδίας.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη