Εκτιμήσεις για έσοδα 1 δις ευρώ για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας

Η Ολλανδία ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών την 1η Οκτωβρίου του 2021 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εκτιμήσεις για το κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη. Μια νέα έκθεση προβλέπει ότι πολύ σύντομα η αγορά online τυχερών παιχνιδιών θα μπορέσει να αναπτυχθεί στο σημείο που να εξασφαλίζει έσοδα άνω του 1 δις ετησίως.

Άλλωστε, τα προηγούμενα χρόνια, οι Ολλανδοί παίχτες έδειχαν την προτίμησή τους για τα online τυχερά παιχνίδια, παρόλο που δε λειτουργούσαν νόμιμα. Βέβαια, δεν αναμένεται τα έσοδα των online τυχερών παιχνιδιών να ξεπεράσουν σύντομα τα αντίστοιχα των εξαιρετικά δημοφιλών επίγειων, αλλά οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς είναι τεράστιες, σύμφωνα με την έκθεση.

 

Οι εκτιμήσεις για την ολλανδική αγορά τυχερών παιχνιδιών

Η έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα δείχνει ότι τα έσοδα των online τυχερών παιχνιδιών πριν τη νομιμοποίησή τους (το 2019) άγιξαν τα 424 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι φυσικό, όμως, με τη νομιμοποίησή τους και το άνοιγμα της αγοράς τα έσοδα αυτά θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό. Συγκεκριμένα, προβέλεται ότι κατά τη διάρκεια του 2021 τα έσοδα θα αγγίξουν τα 513 εκατομμύρια ευρώ, ενώ κατά τη διάρκεια του 2025 τα 1,27 δις ευρώ.

Βέβαια, όσο αισιόδοξες κι αν είναι οι προβλέψεις της έκθεσης, δεν αμφισβητείται η κυριαρχία των επίγειων τυχερών παιχνιδιών. Σήμερα, ο επίγειος τομέας της ολλανδικής αγοράς εξασφαλίσει περις΄σοτερα από 2 δις ευρώ σε ετήσια βάση και, όσο κι αν η νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών επηρεάσει τα έσοδά του, δεν πρόκειται να χάσει σύντομα την πρωτιά του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.