Επεκτείνεται η συνεργασία της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 με την Oddschecker

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 επέκτεινε τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων Oddschecker για αρκετά ακόμη χρόνια και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί στον τομέα της ενημέρωσης των παιχτών του στοιχήματος για τις καλύτερες αποδόσεις. Η Bet365 αποτελεί συνεργάτη της Oddschecker από το 2006 και έχει παίξει αρκετά σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή της, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Η Oddschecker είναι μια ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων, που ενημερώνει τους επισκέπτες για τις τιμές που προσφέρουν οι στοιχηματικές σε διαφορετικά γεγονότα και αγορές. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, και με στοιχηματικές ιστοσελίδες, το οποίο όμως δε σημαίνει ότι τις προωθεί εις βάρος της αντικειμενικότητας.

 

Θετική εξέλιξη η επέκταση της συνεργασίας

Οι δύο πλευρές δεν ανέφεραν ακριβώς το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η νέα συνεργασία τους, αλλά, δεδομένων των προηγούμενων συμφωνιών τους αναμένεται να διαρκέσει πολλά χρόνια. Η Bet365 θα ενισχύει με κάθε τρόπο το έργο της Oddschecker και θα διατηρήσει το προνομιακό status της σε τομείς της ιστοσελίδας που δεν έχουν να κάνουν με την ενημέρωση.

Η κίνηση της Bet365 να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Oddschecker είναι αρκετά λογική, δεδομένου και του γεγονότος ότι η ιστοσελίδα βρίσκεται σε διαρκή πορεία ανάπτυξης. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, κατά τους οποίους η ιστοσελίδα ξεκίνησε να εμφανίζεται και στη μηχανή αναζήτηση της Google, οι επισκέπτες της έχουν πολλαπλασιαστεί και αυξάνονται ακόμα περισσότερο, κάθε φορά που διεξάγεται κάποιο σημαντικό στοιχηματικό γεγονός. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα της ιστοσελίδας κατά τη διάρκεια των αμερικανικών εκλογών (του δημοφιλέστερου στοιχηματικού γεγονότος των τελευταίων ετών), με εκατομμύρια παίχτες να αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Με ή χωρίς συνεργασία, πάντως, η Bet365 καταφέρνει πολύ συχνά να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών της Oddschecker. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι περίπου το 25% των επισκεπτών που καταλήγει σε μια στοιχηματική από την Oddschecker προτιμά την Bet365.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.