Βραβεύτηκε στα Dime Awards 2019 η στοιχηματική εταιρία Betshop

H στοιχηματική εταιρία Betshop συμμετείχε στα φετινά Dime Awards και, μάλιστα, εξασφάλισε και ένα βραβείο για τις επιδόσεις της στον τομέα της διαφημιστικής προβολής και του μάρκετινγκ. Η εταιρεία εξασφάλισε βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Επικοινωνία και Marketing, χάρη στις επιδόσεις της σελίδας της στο Facebook.

Αναλυτικότερα, η Betshop εξασφάλισε το Silver Award για το “Best Use of Facebook” στην συγκεκριμένη κατηγορία, χάρη στην καμπάνια της για τον διαγωνισμό Betshop Bomb.

 

Η καμπάνια που εξασφάλισε βραβείο στη Betshop

Ο διαγωνισμός Betshop Bomb διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τους τελευταίους μήνες στις ιστοσελίδες που διατηρεί η Betshop. Πρόκειται για απανωτές κληρώσεις που μοιράζουν χρηματικά έπαθλα στους τυχερούς παίχτες και μεταδίδονται ζωντανά μέσω live streaming στο Facebook. Παράλληλα, οι παίχτες που παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα δώρα.

Όπως είναι φυσικό, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει γίνει ανάρπαστος και οι παίχτες που τον παρακολούθησαν μέσω Facebook είναι πολλοί. Παράλληλα, η διεξαγωγή του και η προώθησή του κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στα φετινά Dime Awards.

Στην τελετή απονομής, τέλος, βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα μάρκετινγκ της Betshop, η οποία παρέλαβε το συμβολικό βραβείο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.