Πέφτουν οι αποδόσεις για... λευκά Χριστούγεννα

Οι παίχτες του online στοιχήματος στην Αγγλία δε χρειάζεται να παρακολουθούν καν τα δελτία καιρού, για να μάθουν αν θα χιονίσει ανήμερα των Χριστουγέννων στην περιοχή τους. Οι online εταιρίες στοιχημάτων  ξεκίνησαν – μετά από τις νέες μετεωρολογικές προβλέψεις – να ρίχνουν τις αποδόσεις για λευκά Χριστούγεννα!

 

Αναλυτικότερα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο είχε πριν μια εβδομάδα απόδοση 5/1 κατά μέσο όρο. Τις τελευταίες ημέρες, η απόδοση στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος της William Hill κυμαίνεται πιο κοντά στο 2/1, γεγονός που σημαίνει πως η προοπτική χιονιού ανήμερα των Χριστουγέννων είναι πιο πιθανή.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.