Συστάσεις για διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power γλίτωσε τα πρόστιμα και τις τιμωρίες και έλαβε μόνο συστάσεις για μια παλιότερη διαφημιστική καμπάνια της. Η συγκεκριμένη καμπάνια, μάλιστα, κρίθηκε τόσο προκλητική, που ανάγκασε την ASAI, την αρμόδια διαφημιστική Αρχή της Ιρλανδίας, να εξετάσει το ενδεχόμενο υποκίνησης μίσους και ρατσισμού κατά των Άγγλων!

Οι αρμόδιοι πάντως αποφάσισαν να αρκεστούν σε μια απλή σύσταση. Η Paddy Power, από την άλλη, είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους αντιδράσεις, αφού πολλές από τις καμπάνιες της έχουν προκαλέσει παράπονα και τιμωρίες από τους αρμόδιους.

 

Η καμπάνια που προκάλεσε τους Άγγλους

Η Paddy Power είναι μια ιρλανδική εταιρία στοιχήματος και άδραξε την ευκαιρία να δηλώσει τη στήριξή της προς την εθνική ομάδα ράγκμπι της Ιρλανδίας, στο τουρνουά ράγκμπι Six Nations, που διεξήχθη στις αρχές του 2019. Οι υπεύθυνοι δημοσίευσαν μια σειρά από διαφημίσεις, στον Τύπο και στα social media, που ανέφεραν τα εξής: “Αγαπητή Αγγλία, λυπόμαστε για τα δύο τελευταία χρόνια που σας προκαλούμε μόνο πόνο και εξευτελισμό. Μένουν ακόμη 798 και θα είμαστε πάτσι”.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση αναφερόταν στις νίκες που είχε πετύχει η Ιρλανδία επί της Αγγλίας τα δύο τελευταία χρόνια και ήταν καθαρά χιουμοριστική. Όμως, δεν είχαν όλοι την ίδια άποψη. Λίγο καιρό μετά τη δημοσίευση των διαφημίσεων, η ASAI δέχθηκε παράπονα σχετικά με τη διαφήμιση. Πολλοί κατηγόρησαν, μάλιστα, την Paddy Power ότι υποκινεί μίσος κατά των Άγγλων, βασιζόμενη στην Ιστορία των δύο χωρών.

Η Paddy Power, όμως, επέμεινε ότι η διαφήμισή της ήταν χιουμοριστική, καθώς αναφερόταν στο ράγκμπι, αλλά και στα προβλήματα που προκαλεί το Brexit. Σε κάθε περίπτωση, όμως, η στοιχηματική εταιρία έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να πρόσβαλε η διαφήμισή της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Paddy Power προκαλεί με τα διαφημιστικά της τρικ, θυμίζουμε και την περίπτωση με την αγγλική ομάδα Χάντερσφιλντ η οποία τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο για διαφήμισή της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.