Στοιχήματα σε αγώνες drones από την BetFair!

Η στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair θα είναι μία από τις πρώτες στην αγορά που θα προσφέρει δυνατότητα στοιχηματισμού σε αγώνες drones, σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωσή της. Η ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος αναφέρει πως υπογράφτηκε μια νέα συμφωνία με την Drone Racing League (DRL), η οποία της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει στοιχήματα σε επερχόμενους αγώνες drones.

 

Έρχονται σύντομα τα στοιχήματα για drones

Η συμφωνία ανάμεσα στην εταιρεία στοιχηματισμού BetFair και τους διοργανωτές των αγώνων drones, μάλιστα, θα τεθεί σύντομα σε ισχύ, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του τελευταίου αγώνα του Allianz World Championship, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 13 Ιουνίου και τα μέλη της BetFair θα μπορούν να στοιχηματίσουν στους νικητές και σε άλλες διαθέσιμες αγορές.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πρώτος επαγγελματικός στην κατηγορία των drones που λαμβάνει χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε αυτόν θα συμμετέχουν έξι από τους καλύτερους πιλότους drones στον κόσμο.

 

“Ένα σπορ ιδανικό για στοιχηματισμό”

O CEO της DRL, Nicholas Horbaczewski, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Οι αγώνες drones είναι ένα σπορ ιδανικό για στοιχηματισμό. Συνδυάζει την ωμή συγκίνηση των αγώνων δρόμου μικρού μήκους με την πολυπλοκότητα και τη στρατηγική των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Για πρώτη φορά, ένα ζωντανό κοινό θα παρακολουθήσει το Allianz World Championship και θα νιώσει από πρώτο χέρι τις συγκινήσεις των αγώνων drones και η δυνατότητα στοιχηματισμού θα καταστήσει την εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική για τους οπαδούς του αθλήματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε μια τέτοια εμπειρία στους αγώνες drones, σε συνεργασία με την Paddy Power BetFair, μια πρωτοπόρο του στοιχήματος”.

Με τη σειρά του, ο επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ της BetFair, Stephen Mault, συμπλήρωσε: “Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί μια τέτοια συνεργασία, δεδομένης της αύξησης της δημοτικότητας των αγώνων drones. H πρωτοπορία και τεχνολογία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά όσων κάνουμε στην BetFair και έχουμε δεσμευτεί στο να βρίσκουμε συνεχώς τρόπους για να ενισχύουμε και να βελτιώνουμε τις εμπειρίες των μελών μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.