Στοιχήματα για τα… ψέματα του Donald Trump προσφέρει καναδική στοιχηματική εταιρεία!

Μια νόμιμη εταιρεία από τον Καναδά, η CanadaSportsBetting.ca, έφερε σε νέο επίπεδο τον στοιχηματισμό στις πολιτικές εξελίξεις, προσφέροντας μια ιδιαίτερα πρωτότυπη αγορά για τα μέλη της που αρέσκονται στο να στοιχηματίζουν στις εξελίξεις του αμερικανικού πολιτικού σκηνικού. Αναλυτικότερα, η εταιρεία προσφέρει στην ιστοσελίδα της τη δυνατότητα στοιχηματισμού στον αριθμό των ψεμάτων που θα πει ο Πρόεδρος Trump έως το τέλος του 2019!

Η συγκεκριμένη αγορά είναι σίγουρα πρωτότυπη και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν δεν έχουν αφεθεί καθόλου στην τύχη τους, αφού χρησιμοποιούν επίσημα στατιστικά της Washington Post!

 

Ο υπολογισμός για τα στοιχήματα της CanadaSportsBetting.ca

Αναλυτικότερα, η Washington Post έχει λανσάρει μια νέα υπηρεσία, στην οποία αποκαλύπτει (μέσω διασταύρωσης με δεκάδες πηγές) τα ψέματα που έχει πει ο Αμερικανός Πρόεδρος στη μέχρι σήμερα θητεία του. Σύμφωνα με την υπηρεσία Trump Fact Checker, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προχωρήσει σε 13.435 δηλώσεις, οι οποίες είτε είναι παραπλανητικές είτε ψευδείς. Και με γνώμονα τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η CanadaSportsBetting.ca ζητά από τα μέλη της να στοιχηματίσουν στον συνολικό αριθμό ψεμάτων μέσα στο 2019!

Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με τη γνωστή μέθοδο του over/under, βασιζόμενοι στα στατιστικά που προσφέρονται για τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου. Για παράδειγμα, ένα από τα στατιστικά αναφέρει ότι ο μέσος όρος ψεμάτων του Trump ανά μήνα είναι τα 603 και πως, έως τώρα, τα ψέματα του 2019 έχουν αγγίξει τα 5.785.

Αυτή, μάλιστα, δεν είναι η μόνη φορά που η εταιρεία στοιχημάτων CanadaSportsBetting.ca προσφέρει τέτοιου είδους στοιχήματα. Τον Ιανουάριο του 2019, ανακοίνωσε ένα στοίχημα που καλούσε τους παίχτες να στοιχηματίσουν στον αριθμό των ψεμάτων του Trump, κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του στον αμερικανικό λαό, και σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μοιράστηκαν κέρδη ύψους 276.424 δολαρίων! 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.