Προειδοποίηση για το στοίχημα στο Survivor από τον ΣΚΑΪ

Τις τελευταίες εβδομάδες, η νέα εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, το Survivor, δεν απασχολεί μόνο τους χιλιάδες τηλεθεατές που το παρακολουθούν, αλλά και τους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι δε χάνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας την επόμενη αποχώρηση από το νησί του Αγίου Δομίνικου και τους νικητές του παιχνιδιού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα έχουν εντάξει το Survivor στο πρόγραμμα των στοιχημάτων των ιστοσελίδων τους, ενώ πολλές έχουν προβεί και στη δημιουργία ειδικών στοιχημάτων!

Ωστόσο, ο ΣΚΑΪ, υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του προγράμματος, και με αφορμή τις τελευταίες διαρροές που πραγματοποιήθηκαν στα social media, προέβη σε μια ανακοίνωση για τα στοιχήματα στο παιχνίδι του, προειδοποιώντας τηλεθεατές και παίχτες.

 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

“Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή SURVIVOR, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, όπως είναι φυσικό, διότι:

Ο χώρος διεξαγωγής των δρώμενων απέχει από την Ελλάδα όσο σχεδόν η μισή υδρόγειος,

Η παραγωγή (λήψη και μοντάζ) λαμβάνει χώρα από την εταιρία παραγωγής στον Αγ. Δομίνικο,

Η ώρα έναρξης της μετάδοσης εκάστου επεισοδίου λαμβάνει χώρα, με την αναγκαία χρονική υστέρηση σε σχέση με την ώρα μαγνητοσκόπησης.

Κατά συνέπεια το γεγονός και μόνο αυτό, αντικειμενικά καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού, κάτι το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.

H ανακοίνωση αυτή απευθύνεται προς το αμιγώς τηλεοπτικό κοινό, προς τους συμμετέχοντες σε οποιονδήποτε στοιχηματισμό, προς τους διοργανώνοντες τα κουπόνια κάθε στοιχήματος και ορίζοντες τις αποδόσεις αλλά και προς κάθε αρμόδια εποπτεύουσα αρχή της Ελλάδος, των λοιπών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής”.

 

“Πάγωσαν” προσωρινά τα στοιχήματα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, μα για εντελώς διαφορετικό λόγο, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες αναγκάστηκαν να κλείσουν προσωρινά τα στοιχήματα για το Survivor. Ένα τροχαίο ατύχημα που είχαν κατά τη μεταφορά τους οι παίχτες ανάγκασε μία από τις συμμετέχουσες να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές να αναδιοργανώνουν τις προβλέψεις τους. Ήδη, πάντως, κάποιες από αυτές, όπως η Novibet, δημιούργησαν ένα νέο ειδικό στοίχημα: αν η εν λόγω παίχτρια θα επιστρέψει στο Survivor της επόμενης σεζόν!

 Κανόνες Novibet


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη