Πρόωρη πληρωμή για τον υποβιβασμό της Φούλαμ από την ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power

H ιστοσελίδα στοιχήματος αποφάσισε να πληρώσει πρόωρα όσα μακροχρόνια στοιχήματα προέβλεπαν τον υποβιβασμό της Φούλαμ, εξαιτίας της κακής εικόνας (και των ακόμα χειρότερων αποτελεσμάτων) της αγγλικής ομάδας. Η Φούλαμ έχει παίξει μόλις τρεις αγώνες στην αγγλική Premier League, αλλά οι επιδόσεις της δε φέρνουν καμία αισιοδοξία, με αποτέλεσμα η Paddy Power να θεωρεί από τώρα δεδομένο τον υποβιβασμό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Paddy Power αποφασίζει να πληρώσει πρόωρα τέτοιου είδους μακροχρόνια στοιχήματα, αλλά πρόκειται ένα από τα μακροχρόνια στοιχήματα που έχουν πληρωθεί νωρίτερα από όλα τα υπόλοιπα – μόλις τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη της σεζόν. Το στοίχημα που διευθετήθηκε πιο νωρίς στην ιστορία της Paddy Power ήταν αυτό που προέβλεπε τον υποβιβασμό της Στόουκ κατά τη σεζόν 2008-2009, το οποίο πληρώθηκε πρόωρα, μόλις μία αγωνιστική μετά την έναρξη της Premier League.

 

Δεδομένος ο αποκλεισμός της Φούλαμ για την Paddy Power

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Paddy Power, η Φούλαμ έδειξε όσα μπορούσε να δείξει και τα κακά αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών μάλλον θα συνεχιστούν. Για αυτό το λόγο, ο υποβιβασμός της ομάδας θεωρείται δεδομένος και όλα τα στοιχήματα που τον προέβλεψαν (μονά ή παρολί) θα διευθετηθούν άμεσα ως νικητήρια. Άλλωστε, η Φούλαμ, όχι μόνο έχασε και στους τρεις αγώνες της Premier League, αλλά δέχθηκε συνολικά 10 γκολ.

Φυσικά, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον υποβιβασμό της Φούλαμ μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν. Αυτή τη στιγμή, το μακροχρόνιο στοίχημα που προβλέπει ότι την επόμενη σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται στο Championship συνοδεύεται από απόδοση 1.25.

H απόφαση της Paddy Power, πάντως, περιέχει και κάποιο ρίσκο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που οι στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν πληρώσει πρόωρα μακροχρόνια στοιχήματα, μόνο και μόνο για να δουν τις ισορροπίες να ανατρέπονται και οι προβλέψεις τους να μην επαληθεύονται.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.