19/19 σε παρολί πέτυχε υπερτυχερός Βέλγος παίχτης του στοιχήματος!

Ένας υπερτυχερός παίχτης από το Βέλγιο κατόρθωσε αυτό που λίγοι παίχτες του στοιχήματος τολμούν να δοκιμάσουν και ελάχιστοι έχουν καταφέρει: πρόβλεψε 100% σωστά σε ένα παρολί 19 σημείων και εξασφάλισε κέρδη μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Ο τυχερός παίχτης τοποθέτησε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ένα παρολί με σύστημα 18/19 και κατόρθωσε να προβλέψει τα πάντα σωστά, εξασφαλίζοντας έτσι το ποσό των 225.971 ευρώ!

 

Το τυχερό παρολί

Αναλυτικότερα, ο Βέλγος παίχτης με το username Davy V. σχημάτισε ένα παρολί 19 σημείων και αξίας 19 ευρώ. Σε αυτό συμπεριέλαβε κορυφαίους αγώνες από την Premier League, τη Bundesliga, τη La Liga, τη Ligue 1 και τη Serie A και πραγματοποίησε τις προβλέψεις που του απέφεραν τα τεράστια κέρδη.

Ειδικά στον τελευταίο από τους αγώνες που είχε συμπεριλάβει, ο μεγάλος τυχερός καρδιοχτύπησε, αφού επρόκειτο για τον αγώνα ανάμεσα σε Στόουκ και Μάντσεστερ Σίτι. Αν και οι φιλοξενούμενοι εξασφάλισαν εύκολα τη νίκη, ο παίχτης του στοιχήματος έλεγχε συνέχεια το κινητό του, για να μαθαίνει τις εξελίξεις του αγώνα. Ωστόσο, το μεγαλύτερο άγχος του απέφεραν οι νίκες των Ντόρτμουντ και Μίλαν, οι οποίες ήρθαν στις καθυστερήσεις των αντίστοιχων αγώνων!

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι δεν είχε ξανατοποθετήσει τόσο μεγάλο παρολί και πως συνήθως παίζει με παρολί έξι σημείων και μικρά ποσά. Μάλιστα, έχει ξανακερδίσει στο παρελθόν, αλλά έως τώρα το ρεκόρ του ήταν τα 1.250 ευρώ.

 

Κέρδη ρεκόρ και για την αγορά του Βελγίου

Το ποσό που εξασφάλισε ο υπερτυχερός παίχτης, μάλιστα, αποτελεί ρεκόρ και για την αγορά του Βελγίου! Ο CEO της στοιχηματικής ιστοσελίδας, στην οποία τοποθέτησε ο παίχτης το παρολί, της betFIRST, δήλωσε: “Κοιτώντας το δελτίο, βλέπουμε ότι οι επιλογές ήταν οι αναμενόμενες, όμως αυτό είναι εύκολο να το πούμε μετά τη λήξη των αγώνων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία του αυτή και ελπίζουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή και άλλων παικτών”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.