Νέος CEO για την εταιρεία στοιχήματος ΟΠΑΠ

Η εταιρεία στοιχήματος ΟΠΑΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της 17ης Δεκεμβρίου του 2020, κατά την οποία αποφασίστηκε και η ανάθεση του ρόλου του CEO της εταιρείας στον Jan Karas. Ο ΟΠΑΠ αναζητούσε τον νέο CEO του τους τελευταίους εφτά μήνες περίπου και τελικά το ΔΣ κατέληξε στην δοκιμασμένη λύση του Karas, ο οποίος αποτελούσε τον μεταβατικό CEO της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι πριν εφτά περίπου μήνες, ο πρώην CEO του ΟΠΑΠ, Damien Cope, αποχώρησε από τη θέση του. Το κενό που δημιουργήθηκε ανέλαβε να καλύψει o Jan Karas, ο οποίος αποτέλεσε τον μεταβατικό CEO της εταιρείας, έως ότου αποφασιστεί ο διάδοχος του Cope.

 

Ο νέος CEO του ΟΠΑΠ

Όπως φαίνεται, η έστω προσωρινή θητεία του Jan Karas ικανοποίησε το ΔΣ του ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μόνιμη ανάδειξή του σε CEO της εταιρείας. Παράλληλα, ο Karas αποτελεί και νέο εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ, πρόεδρος του οποίου παραμένει ο Kamil Ziegler.

Η επίσημη θητεία του Jan Karas ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου του 2020 και ο νέος CEO θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο του (αλλά και του προκατόχου του), σε μία δύσκολη εποχή για την εταιρεία. Άλλωστε, ο ΟΠΑΠ, όπως και άλλες εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται στην επίγεια αγορά, είδε τα έσοδά του να μειώνονται, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, τα οποία περιλαμβάνουν και το κλείσιμο των επίγειων πρακτορείων του. Αυτή τη στιγμή, τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παραμένουν κλειστά, εξαιτίας του lockdown, με αποτέλεσμα οι προβλέψεις να είναι δυσοίωνες και για το 2021, αφού ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα αρθούν τα νέα μέτρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.