Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο συνιδρυτής της Paddy Power

Ο David Power, συνιδρυτής μεταξύ άλλων της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power, ανακοίνωσε την επερχόμενη αποχώρησή του από την ενεργό δράση, στην ηλικία των 71 ετών. Ο Power αποφάσισε να τερματίσει την πολυεπιτυχημένη καριέρα του με τη λήξη του επερχόμενου φεστιβάλ ιπποδρομιών του Cheltenham. Άλλωστε, έχει συνδέσει το όνομά του με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, προσφέροντας στοιχήματα στους επισκέπτες του φεστιβάλ, μέσω της εταιρείας Richard Power Bookmakers.

 

Ποιος είναι ο David Power;

Ο David Power είναι σήμερα 71 ετών και δραστηριοποιείται στον τομέα της αγοράς στοιχήματος τα τελευταία 50 χρόνια, από τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Αρχικά εργαζόταν στην εταιρεία Richard Power Bookmakers του παππού του, ως λογιστής, αλλά σύντομα απέκτησε την εποπτεία των πρακτορείων της εταιρείας στα ιπποδρόμια της Αγγλίας. Το 1988, προχώρησε σε συμφωνία με τους Stewart Kenny και John Corcoran, προκειμένου να συγχωνεύσουν τις επιχειρήσεις τους και να δημιουργήσουν έναν μελλοντικό κολοσσό του στοιχήματος: την Paddy Power, η οποία θα ανέκοπτε την κυριαρχία των αγγλικών στοιχηματικών εταιρειών στην Ιρλανδία.

Το 2016, η Paddy Power πραγματοποίησε μία ακόμη συγχώνευση, αυτή τη φορά με την εταιρεία BetFair. Αν και ο David Power δεν κατείχε κάποια θέση ενεργού στελέχους, διέθετε 3,47 εκατομμύρια μετοχές της νέας εταιρείας – ίσες με το 4,15% της εταιρείας και αξίας ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ!

Όσο εργαζόταν στην Paddy Power, τέλος, συνέχισε να δραστηριοποιείται και μέσω της Richard Power Bookmakers, αν και παραχώρησε τη διοίκησή της στον γιο του, Willie Power. Η εταιρεία, όμως, θα πάψει τις δραστηριότητές της, μετά τη συνταξιοδότησή του.

Στην περίπτωση της Paddy Power BetFair, τέλος, δεν πρόκειται να αλλάξει το παραμικρό, αφού ο Power δεν είχε ενεργό ρόλο στην διακυβέρνηση της στοιχηματικής εταιρείας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.