Ανακατατάξεις στελεχών στην εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Στον απόηχο των όχι ιδιαίτερα θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων της, η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε μια σειρά από ανακατατάξεις στην ομάδα στελεχών της. Μέσω αυτών των ανακατατάξεων, νέα πρόσωπα αναλαμβάνουν νέους τομείς στην στοιχηματική εταιρεία, με σκοπό να ενισχύσουν τις οικονομικές της επιδόσεις τη χρονιά που διανύουμε.

 

Νέος επικεφαλής ψηφιακού τομέα στην William Hill

Στο πλαίσιο των αλλαγών που προωθεί η William Hill, λοιπόν, ανακοινώθηκε η ανάληψη της θέσης του επικεφαλής του ψηφιακού τομέα της εταιρείας στοιχημάτων. Ο νέος επικεφαλής είναι ο Ulrik Bengtsson, πρώην πρόεδρος και CEO της ανταγωνίστριας εταιρείας Betsson. Ο Bengtsson θα επιβλέπει τη λειτουργία όλων των ιστοσελίδων της εταιρείας, καθώς και τους τομείς του μάρκετινγκ, της εξυπηρέτησης πελατών και άλλους. Άμεσος προϊστάμενός του θα είναι ο CEO της William Hill, Philip Bowcock.

 

Νέος διευθυντής εταιρικής ανάπτυξης

Παράλληλα, η William Hill ανακοίνωσε την προαγωγή ενός στελέχους της στη θέση του διευθυντή εταιρικής ανάπτυξης. Νέος διευθυντής είναι ο Crispin Nieboer, πρώην επικεφαλής του ψηφιακού τομέα της στοιχηματικής εταιρείας. Βασική ευθύνη του Nieboer είναι η χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κυρίως στις ΗΠΑ. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η William Hill ήδη δραστηριοποιείται εκεί, στην Πολιτεία της Nevada που είναι νόμιμο το στοίχημα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε την αγορά της χώρας να ανοίγει και να παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες δραστηριοποίησης.

 

Και νέος διευθυντής online τομέα

Τέλος, η William Hill ανακοίνωσε και τη μεταφορά του COO της, Grant Williams, στη θέση του διευθυντή online τομέα. Ο Williams θα αναλάβει την εποπτεία της καθημερινής λειτουργίας των ιστοσελίδων που διατηρεί η στοιχηματική εταιρεία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.