Ο πρώην CEO της Boylesports στην Coral

H Coral προσέλαβε τον πρώην τεχνικό διευθυντή και CEO της Boylesports, Keith O’Loughlin, για τη θέση του διευθυντή της ιστοσελίδας του online στοιχήματος. Ο O’Loughlin εργάστηκε για τρία χρόνια στη Boylesports και διετέλεσε επικεφαλής του online και mobile στοιχήματος, CEO του online τμήματος και διευθυντής του τεχνικού τμήματος. Επιπλέον, έχει εργαστεί και σε εταιρείες, όπως η Intuition Publishing και η CampusIT.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Coral, αυτό που προσδοκούν από τον O’Loughlin είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του online και mobile στοιχήματος, σε μια περίοδο που οι επιδόσεις της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα βρίσκονται σε ανοδική τροχιά.

H Coral είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στα μέλη της live στοίχημα και καζίνο,πόκερ αλλά και κατηγορία games με πάρα πολλά παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.