Παραιτήθηκε ο διευθυντής Συναλλαγών της Coral

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο διευθυντής του τομέα Συναλλαγών της Coral, Sam Foulkes, παραιτήθηκε από τη θέση του. Ο Foulkes είχε κάνει γνωστή την πρόθεση παραίτησής του από τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον δεν εργάζεται στην εταιρία του στοιχήματος.

 

Η ανακοίνωση της παραίτησής του, μάλιστα, ήρθε μόλις πέντε μήνες αφότου προήχθη σε διευθυντή Συναλλαγών. Η συγκεκριμένη θέση τον μετέφερε από το αρχηγείο της Coral στο Stratford της Αγγλίας στα γραφεία της στο Γιβραλτάρ και ενδεχομένως αυτή η μετακίνηση να έπαιξε κάποιο ρόλο στην παραίτησή του. Οι λόγοι, πάντως, για τους οποίους ο Foulkes δε συγκαταλέγεται πλέον στο δυναμικό της Coral δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστοί.

 

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε στην ιστοσελίδα eGR: «Είμαι τρομερά υπερήφανος για τα επιτεύγματά μου στην Coral και, μετά από τέσσερα χρόνια, ένιωσα πως ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση. Μου έχουν γίνει αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές εργασίας και περιμένω να αναλάβω ένα νέο ρόλο τους επόμενους μήνες».

 

Αντίστοιχα, εκπρόσωπος της Coral δήλωσε στο eGR: «Ο Sam έφυγε πρόσφατα από την Coral και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση για την αντικατάστασή του, αλλά η ομάδα μας είναι δυνατή και επομένως δε βιαζόμαστε να αποφασίσουμε».

H Coral είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου λειτουργώντας διαδικτυακά από το 1997.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.