Αλλαγές στο ΔΣ πραγματοποίησε η εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment

Η Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των στοιχηματικών ιστοσελίδων Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ της. Οι αλλαγές οφείλονται στην απόφαση δύο μελών του ΔΣ να μη συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές, αλλά και στην πρόθεση της Flutter να εξισορροπήσει περισσότερο τα ποσοστά ανδρών και γυναικών στο ΔΣ της.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν την πρόσληψη δύο νέων μη εκτελεστικών διευθυντριών, οι οποίες θα συμμετέχουν στο ΔΣ και στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Οι δύο νέες μη εκτελεστικές διευθύντριες είναι οι Holly Koeppel και Nancy Dubuc, δύο έμπειρα στελέχη που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οργάνωση της εταιρικής δομής της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Τα δύο νέα στελέχη της Flutter Entertainment

Οι δύο μη εκτελεστικές διευθύντριες της Flutter Entertainment θα αντικαταστήσουν τους Dave Gadhia και Peter Rigby, οι οποίοι αποφάσισαν να μη συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές του ΔΣ. Οι δυο τους κατείχαν τις θέσεις δύο εκ των μη εκτελεστικών διευθυντών της Flutter Entertainment και η εταιρεία αποφάσισε να τους αντικαταστήσει με δύο γυναίκες, προκειμένου να ενισχυθεί η γυναικεία παρουσία στο ΔΣ.

Οι Holly Koeppel και Nancy Dubuc θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους στις 29 Απριλίου και 13 Μαΐου αντίστοιχα. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί αν θα αναλάβουν επιπλέον πόστα σε επιτροπές της εταιρικής δομής της Flutter.

Την πρόσληψη των δύο νέων μη εκτελεστικών διευθυντριών σχολίασε με δήλωσή του και ο πρόεδρος του ΔΣ της Flutter, Gary McGann: “Μετά την επιτυχημένη συγχώνευση της Flutter με το Star Group δημιουργήσαμε ένα πλάνο ανανέωσης του ΔΣ, το οποίο θα ολοκληρωθεί τα επόμενα χρόνια. Το πλάνο αυτό λαμβάνει υπόψη του τα μεγέθη, τη γεωγραφική θέση και την ανάπτυξη των αγορών, στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, αλλά και την πολυποικιλότητα και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα δύο φύλα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.