Νέος πρόεδρος για την επιτροπή εταιρικής ευθύνης της William Hill

O Mark Brooker ανέλαβε τη θέση και τα καθήκοντα του προέδρου της επιτροπής εταιρικής ευθύνης της William Hill, σύμφωνα με την ενημέρωση της στοιχηματικής εταιρείας προς τους μετόχους της. Ο Brooker εργάζεται στη William Hill από το 2016 και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του μη εκτελεστικού συμβούλου.

Η αποχώρηση του πρώην προέδρου της επιτροπής εταιρικής ευθύνης, Ashley Highfield, όμως, αποτέλεσε την αιτία για την προαγωγή του και ο Brooker θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

 

Ένα έμπειρο στέλεχος για τη William Hill

Ο Mark Brooker συγκαταλέγεται στα στελέχη της William Hill από το 2016, όταν ο πρόεδρος της στοιχηματικής εταιρείας, Gareth Davis του ανέθεσε τη θέση του μη εκτελεστικού συμβούλου. Η εμπειρία του Brooker στον χώρο του στοιχήματος, όμως, μετρά περισσότερα χρόνια, καθώς εργαζόταν προηγουμένως στην BetFair, αρχικά ως διευθυντής του τομέα online στοιχήματος και έπειτα ως COO, από το 2014 έως και το 2016, όταν αποχώρησε, μετά τη συγχώνευση της BetFair με την Paddy Power

 

Τα νέα καθήκοντα του Mark Brooker

Στη νέα του θέση, ο Brooker θα αναλάβει το συντονισμό της γενικότερης πολιτικής της στοιχηματικής εταιρείας στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Η νέα του θέση έχει τεράστια βαρύτητα, ειδικά εν όψει της αναδιάρθρωσης της στοιχηματικής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου που θα φέρουν οι νέοι νόμοι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.