Αποχώρησε ο διευθυντής ψηφιακού τμήματος της BetFred

Ο Chris Sheffield, διευθυντής του ψηφιακού τμήματος της BetFred, αποχώρησε από την στοιχηματική εταιρεία, προκειμένου να εργαστεί στις ΗΠΑ, στην Penn National Gaming. Ο Sheffield εργαζόταν στη BetFred από το 2011.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, πάντως, η θέση του δεν πρόκειται να μείνει για καιρό "ορφανή". Η εταιρεία ανακοίνωσε ήδη τον αντικαταστάτη του Sheffield και νέο διευθυντή ψηφιακού τμήματος, Rakesh Chablani. Ο Chablani αναλαμβάνει άμεσα το νέο πόστο του και θα λογοδοτεί απευθείας στον διευθυντή της εταιρείας, John Haddock.

Η Betfed θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως με τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών και παιχνιδιών!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.