Αλλαγές στο μη εκτελεστικό συμβούλιο της Ladbrokes

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Ladbrokes, John Kelly, ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές στο μη εκτελεστικό συμβούλιο της στοιχηματικής εταιρείας. Η πρώτη από αυτές τις αλλαγές αφορά στην πρόσληψη του Mark Clare, ως ανώτερου ανεξάρτητου διευθυντή, ενώ η δεύτερη στην πρόσληψη του Stevie Spring στη θέση του μη εκτελεστικού διευθυντή και του προέδρου της Επιτροπής Αποδοχών.

 

Και οι δύο νέες προσλήψεις έχουν ήδη τεθεί επίσημα σε ισχύ και τα δύο νέα στελέχη της Ladbrokes έχουν ξεκινήσει τα καθήκοντα των ρόλων τους.

 

Οι αλλαγές αυτές στη στελέχωση της εταιρείας αποτελούν κομμάτι της συγχώνευσης της Ladbrokes με την Coral, καθώς οι μη εκτελεστικοί διευθυντές, Sly Bailey και David Martin αποχωρούν από τις θέσεις τους.

 

Ο John Kelly, δήλωσε, τέλος, για τις νέες αλλαγές: “Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την πρόσληψη των Mark Clare και Stevie Spring στο συμβούλιο της Ladbrokes. Στο πλαίσιο της συγχώνευσης, αναλάβαμε να προσλάβουμε νέα μη εκτελεστικά μέλη που δεν αποτελούσαν έως σήμερα κομμάτι του συμβουλίου της Ladbrokes ή της Coral. Οι γνώσεις και η εμπειρία που θα φέρουν θα αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη στην αποστολή μας να οδηγήσουμε τη συγχωνευμένη εταιρεία στο ταξίδι της προς τη θέση του ηγέτη στη διεθνή αγορά”.

 

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας και εκτός από ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.