Νέες αλλαγές στην ομάδα στελεχών της εταιρείας στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Ο νέος CEO της Paddy Power BetFair, Peter Jackson, συνεχίζει να ανακατεύει την τράπουλα των στελεχών του, φέρνοντας νέες αλλαγές στην διακυβέρνηση της στοιχηματικής εταιρείας. Λίγες εβδομάδες μετά τις πρώτες αλλαγές που πραγματοποίησε ο νέος CEO της, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε δύο ακόμη.

Πρόκειται για την ανάθεση νέων καθηκόντων σε δύο από τα υπάρχοντα στελέχη της εταιρείας στοιχημάτων, η οποία πραγματοποιείται με σκοπό την ενδυνάμωση της Paddy Power BetFair.

 

Η Aine Flanagan νέα CSO

Αρχικά, ο Peter Jackson ανακοίνωσε την ανάθεση της θέσης της CSO (Chief Strategy Officer) στην Aine Flanagan. Η Flanagan αποτελούσε μέχρι πρότινος διευθύνοντα σύμβουλο της Paddy Power BetFair για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Πρόκειται για ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της Paddy Power BetFair στον τομέα της στρατηγικής και του eCommerce και τα νέα της καθήκοντα θα είναι να ενισχύσει τις προσπάθειες της στοιχηματικής εταιρείας στον τομέα της ανάπτυξης, αλλά και της μείωσης κόστους.

 

Ο Johnny Hartnett νέος επικεφαλής ανάπτυξης

Παράλληλα, ο Peter Jackson προήγαγε ένα ακόμη από τα στελέχη της Paddy Power BetFair. Πλέον, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του διεθνούς τομέα, Johnny Hartnett, αποτελεί τον επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης του ομίλου Paddy Power BetFair. Ο Hartnett συγκαταλέγεται στους βετερανους της στοιχηματικής εταιρείας, με προϋποηρεσία άνω των 20 ετών και έχει αναλάβει πολλά από τα ανατυξιακά σχέδια της Paddy Power BetFair σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ έχει αποτελέσει και στέλεχος της Sportsbet, του αυστραλιανού τμήματος της Paddy Power.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.