Δυναμώνει η φωνή των υπαλλήλων στην εταιρική δομή της στοιχηματικής εταιρείας Flutter

Η Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Paddy Power και BetFair, δημιούργησε μια νέα επιτροπή, καθήκον της οποίας θα είναι να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιο και τους υπαλλήλους της. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι εξαιρετικά σημαντική και δυναμώνει εντός της εταιρικής δομής της Flutter τη φωνή των περίπου 14.000 υπαλλήλων της, που εργάζονται σε πέντε διαφορετικές ηπείρους.

Ουσιαστικά, καθήκον της νέας επιτροπής θα είναι να ενημερώνει τα στελέχη του διοικητικού συμβουλίου για τις πρωτοβουλίες, τα παράπονα και τα αιτήματα των υπαλλήλων, ώστε να υπάρχει μια συνοχή και να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στα κεντρικά γραφεία της στοιχηματικής εταιρείας και στα γραφεία που διατηρεί σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Η νέα επιτροπή της Flutter Entertainment

Η νέα επιτροπή θα εκπροσωπεί τους 14.000 υπαλλήλους της Flutter Entertainment, υπαλλήλους 75 διαφορετικών εθνικοτήτων, που μιλούν 62 διαφορετικές γλώσσες και θα αντικαταστήσει το forum που είχε δημιουργηθεί το 2018 για παρόμοιο σκοπό. Επικεφαλής της θα είναι η μη εκτελεστική διευθυντής Mary Turner, ενώ μέλη της θα είναι μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΔΣ, Gary McGann, και οι διευθυντές Nancy Cruickshank, Nancy Dubuc και Richard Flint.

Σκοπός της νέας επιτροπής θα είναι προτείνει και να εφαρμόζει πρακτικές συμμετοχής των υπαλλήλων στις αποφάσεις του ΔΣ, να ευαισθητοποιεί το ΔΣ για θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και να συσφίγγει γενικότερα τις σχέσεις ανάμεσα στα στελέχη και τους εργαζομένους. Τη δημιουργία του, τέλος, σχολίασε ο πρόεδρος του ΔΣ της Flutter, Gary McGann, ο οποίος δήλωσε: “Είμαστε μια διεθνής εταιρεία με έντονη πολυπολιτισμικότητα και αναγνωρίζουμε τη συμβολή των εργαζομένων στην επιτυχία μας. Η δημιουργία της νέας επιτροπής θα μας προσφέρει έναν χρήσιμο μηχανισμό για να ακούμε και να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απόψεις των υπαλλήλων μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.