Νέα διευθύντρια για την στοιχηματική εταιρεία Gala Coral

Η Ladbrokes Coral, η εταιρεία που προέκυψε μετά τη συγχώνευση των δύο κορυφαίων αγγλικών στοιχηματικών εταιρειών, ανακοίνωσε τον διορισμό μιας νέας διευθύντριας, η οποία θα επιβλέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων της εταιρείας Gala Coral. Η νέα διευθύντρια ονομάζεται Sarah McGibney και θα αναλάβει τη θέση του απερχόμενου διευθυντή Angus Nisbet, ο οποίος αποχώρησε για την εταιρεία Playtech Bingo.

Η Sarah McGibney θα έχει πλέον στις αρμοδιότητές της την επίβλεψη των επιχειρήσεων και ιστοσελίδων που λειτουργούν κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Gala, όπως η στοιχηματική ιστοσελίδα της Coral, το Gala Bingo και το Gala Casino.

 

Η νέα διευθύντρια του ομίλου Gala Coral

Η McGibney έχει σημαντική εμπειρία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου, καθώς εργάζεται στη βιομηχανία τα τελευταία 18 χρόνια, σε εταιρείες όπως η Sportingbet. Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως διευθύντρια του τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού IGT.

Η νέα της θέση θα την φέρει κοντά στην κορυφή της της συγχωνευμένης Ladbrokes Coral, καθώς θα επιβλέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων των μισών σχεδόν ιστοσελίδων της εταιρείας – αυτών που ανήκαν πριν τη συγχώνευση στον όμιλο Gala Coral.

 

Πολύτιμη προσθήκη για την Ladbrokes Coral

Η Alison Digges, διευθύντρια του τομέα τυχερών παιχνιδιών της Ladbrokes Coral, υποδέχθηκε την McGibney, δηλώνοντας τα εξής: “Η Sarah έρχεται με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα την έχουμε στο πλευρό μας, ώστε να μοιράζεται την πλούσια γνώση της. Η εμπειρία της εξασφαλίζει ότι είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, προκειμένου να δεχθεί κάθε ευκαιρία και πρόκληση για τα προϊόντα μας και προκειμένου να πραγματοποιήσει άλματα στον τομέα του μάρκετινγκ το 2018”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.