Νέος μη εκτελεστικός διευθυντής στην Paddy Power

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανέθεσε στον Gary McGann το ρόλο του μη εκτελεστικού διευθυντή στο διοικητικό της συμβούλιο, ενισχύοντας την ομάδα των στελεχών της. Ο McGann, ο οποίος θα αποτελεί ταυτόχρονα και μέλος της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου της εταιρείας, έχει διατελέσει CEO του ομίλου Smurfit Kappa, από το 2002, ενώ παλιότερα βρέθηκε και στη θέση του CEO της Aer Lingus και της Gilbeys.

 

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Paddy Power, Nigel Northridge, καλωσόρισε το νέο μη εκτελεστικό διευθυντή, τονίζοντας πως η εμπειρία του θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην εταιρεία.

Η Paddy Power είναι η  μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη από όλες τις εταιρίες στοιχημάτων στην Ιρλανδία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.