Ο Daniel Moran CEO της Bet365 Αυστραλίας

Ο Daniel Moran θα αναλάβει τη θέση του CEO του αυστραλιανού τμήματος της στοιχηματικής εταιρίας Bet365. Ο Moran θα αναλάβει τα καθήκοντα του πρώτου CEO της Bet365 Αυστραλίας, την οποία οι υπεύθυνοι της εταιρείας επιθυμούν να δουν στην κορυφή της αναπτυσσόμενης αγοράς.

 

Ο Daniel Moran έχει τεράστια εμπειρία σε αυτή τη θέση, καθώς έχει χρηματίσει CEO της Sportingbet Αυστραλίας, από το 2000 έως το 2002, ενώ υπήρξε και επικεφαλής της World Gaming Plc, από το 2003 έως το 2006. Τα καθήκοντά του στη νέα του θέση θα αφορούν το συντονισμό των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία του online στοιχήματος στην αυστραλιανή αγορά, αλλά και τον συντονισμό του προσωπικού, το οποίο ξεπερνά τα 200 άτομα.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και δικαίως θεωρείται από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες αφού προσφέρει ίσως την μεγαλύτερη γκάμα αγορών στο στοίχημα σε όλα τα αθλήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.