Ο πρώην CMO του Mr. Green στη BetClic

Ο όμιλος BetClic Everest προσέλαβε τον πρώην CMO (chief marketing officer) του Mr. Green, Henrik Svensson, στη θέση του διευθυντή των διεθνών αγορών. Η γαλλική εταιρεία online στοιχήματος BetClic ανακοίνωσε πως ο Svensson θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου και θα δίνει απευθείας αναφορά στη CEO Isabelle Andres.

 

Tα νέα καθήκοντα του Svensson περιλαμβάνουν το συντονισμό επέκτασης σε νέες αγορές - στην Ευρώπη, αλλά και την Ασία - σε στενή συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα. Παράλληλα, ο νέος διευθυντής διεθνών αγορών θα αποτελεί μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου.

H ΒetClic είναι μία από τις πιο αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων με έτος ίδρυσης  το 2005.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betclic και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betclic ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.