Επέστρεψε στη Novibet η Paysafe

H εταιρία στοιχήματος Novibet ενημερώνει τα μέλη της πως ένας από τους πλέον δημοφιλείς τρόπους καταθέσεων σε λογαριασμούς της ιστοσελίδας που διατηρεί στο στοίχημα επέστρεψε. Πρόκειται για την προπληρωμένη κάρτα Paysafecard, η οποία μπορεί ξανά να χρησιμοποιηθεί στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Novibet και να επαναφορτίσει με χρήματα τους λογαριασμούς των παιχτών.

 

Το στοίχημα με Paysafecard αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους δημοφιλέστερους τρόπους καταθέσεων στη Novibet. Άλλωστε, είναι εξαιρετικά πρακτική και μπορεί να βρεθεί σχεδόν παντού. Τους τελευταίους μήνες, όμως, εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν από τα capital controls που ισχύουν στη χώρα μας, οι Έλληνες παίχτες δεν ήταν σε θέση να τη χρησιμοποιήσουν. Ακόμη και όταν η ιδιοκτήτρια εταιρία της Paysafe επανήλθε στην Ελλάδα, κάποια προβλήματα παρέμειναν. Και αυτά ήταν που εμπόδιζαν τη Novibet να επαναφέρει την Paysafecard.

 

Όπως φαίνεται, όμως, τα προβλήματα αυτά λύθηκαν οριστικά και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ενημερώνουν τους παίχτες του στοιχήματος πως μπορούν ξανά να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους μέσω της δημοφιλούς προπληρωμένης κάρτας. Ακόμη και όσοι έχουν μήνες να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία, μάλιστα, θα θυμηθούν αμέσως πόσο απλή είναι.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να αποκτήσουν μια Paysafe (σε ένα περίπτερο, πρατήριο βενζίνης ή σε χιλιάδες άλλα σημεία στην Ελλάδα) και να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στη Novibet. Έπειτα, θα πρέπει να επιλέξουν τη συγκεκριμένη μέθοδο κατάθεσης και να συμπληρώσουν τον κωδικό της κάρτας. Τα χρήματα θα μεταφερθούν αμέσως και θα είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό, σε οποιοδήποτε από τα αθλήματα, τις διοργανώσεις και τις στοιχηματικές αγορές που καλύπτει στην ιστοσελίδα της η Novibet.

Η Novibet ιδρύθηκε το 2010 με έδρα το νησί του Μαν το οποίο βρίσκεται στην ιρλανδική θάλασσα και ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται Paysafecard στην Ελλάδα και διατηρεί άδεια από τον Δεκέμβριο του 2012.



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.