Ενεργοποιήθηκε η διαδικασία ανάληψης χρημάτων στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Πριν μερικές ημέρες, η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet έκλεισε τις πύλες της, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, και τα μέλη της δεν έχουν πλέον την ευκαιρία να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα. Τις πρώτες ημέρες, μάλιστα, οι παίχτες που διατηρούσαν λογαριασμό στη Mybet κλήθηκαν να επιστρατεύσουν την υπομονή τους, προκειμένου να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, καθώς η ιστοσελίδα ήταν πλήρως ανενεργή και δεν ήταν δυνατή ούτε η σύνδεση στον λογαριασμό τους.

Τώρα, όμως, η ιστοσελίδα στοιχήματος της Mybet επανήλθε μερικώς και οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να ζητήσουν ανάληψη των χρημάτων τους.

 

Τι συνέβη με την ιστοσελίδα της Mybet;

Στις 17 Αυγούστου, η εταιρία στοιχημάτων Mybet κήρυξε επίσημα χρεοκοπία, με αποτέλεσμα να ξεκινά να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το κλείσιμο των ιστοσελίδων της. Οι ιστοσελίδες της στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο κατέβασαν ρολά στις 6 Σεπτεμβρίου και οι παίχτες δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στοιχήματα ή να παίξουν στα παιχνίδια του καζίνο.

Παράλληλα, δεν είχαν ούτε τη δυνατότητα να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων που διατηρούσαν στον λογαριασμό τους. Η Mybet ενημέρωνε τους παίχτες με μια σύντομη ανακοίνωση και τους καλούσε να κάνουν υπομονή, προκειμένου να διευθετηθούν πρώτα κάποια θέματα νομικής φύσης.

Από σήμερα, όμως, οι παίχτες μπορούν να συνδεθούν ξανά στον λογαριασμό τους και να ζητήσουν ανάληψη των χρημάτων τους. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι τα χρήματα θα επιστρέψουν άμεσα. Και σε αυτό το σημείο της διαδικασίας απαιτείται υπομονή, έως ότου η Mybet καταφέρει να αποζημιώσει όλα τα μέλη της.

 

Κινδυνεύουν τα χρήματα των μελών της Mybet;

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων, τα χρήματα που βρίσκονται στους λογαριασμούς των μελών της Mybet δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Οι διαδικασίες ανάληψης θα καθυστερήσουν αρκετά, αλλά τα χρήματα θα επιστρέψουν στους κατόχους τους. Ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, άλλωστε, το ενδεχόμενο να μην έχει η Mybet τα χρήματα των μελών της, θα ενεργοποιηθεί η δικλείδα ασφαλείας που προβλέπεται από το νόμο της Μάλτας (όπου διατηρεί την έδρα της η Mybet) και οι παίχτες θα αποζημιωθούν από το ειδικό ταμείο που έχει δημιουργηθεί για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες, είναι να ξεκινήσουν τη διαδικασία αίτησης ανάληψης και να κάνουν ακόμη περισσότερη υπομονή, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματά τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.