Δέχεται ξανά καταθέσεις μέσω Paysafe η Mybet

στοιχημα με paysafecard στη mybetΗ εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοινώνει πως επιτέλους η προπληρωμένη κάρτα Paysafe γίνεται ξανά δεκτή από την ιστοσελίδα της και πως τα μέλη της μπορούν να τη χρησιμοποιούν για να προχωρούν σε νέες καταθέσεις χρημάτων στους λογαριασμούς τους. Η Mybet δε δεχόταν τους τελευταίους μήνες καταθέσεις της Paysafe, αλλά πλέον τα μέλη της μπορούν να επαναφορτίζουν ξανά τους λογαριασμούς τους μέσω της εξαιρετικά δημοφιλούς μεθόδους.

 

Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι το στοίχημα με κάρτες Paysafe επέστρεψε στη χώρα μας πριν αρκετούς μήνες (μετά από μια πολύμηνη απουσία που οφειλόταν στην επιβολή των capital controls), η Mybet εξακολουθούσε έως πρόσφατα να μην υποστηρίζει τις καταθέσεις μέσω αυτής, παρά το γεγονός ότι, πριν τα capital controls, αποτελούσε μια από τις δημοφιλέστερες μεθόδους για τα μέλη της. Η αδυναμία της Mybet να δεχθεί καταθέσεις μέσω της Paysafe οφειλόταν σε διάφορα προβλήματα, τα οποία όμως λύθηκαν.

 

Δείτε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που διαθέτουν κάρτα Paysafecard σαν τρόπο πληρωμής.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λοιπόν, η Paysafe επιστρέφει επίσημα στη Mybet και οι παίχτες μπορούν να τη χρησιμοποιούν όπως και παλιά. Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι ζητούν συγγνώμη για όποια ταλαιπωρία προκάλεσε η αδυναμία τους να δέχονται καταθέσεις μέσω Paysafe τους τελευταίους μήνες και υπενθυμίζουν πως, για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα κατά τη διάρκεια κατάθεσης, μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να πραγματοποιήσουν νέες καταθέσεις στον λογαριασμό που διατηρούν στη Mybet, μέσω της Paysafe, ώστε να τοποθετήσουν έπειτα στοιχήματα στα αθλήματα της επιλογής τους, δεν έχουν παρά να αγοράσουν μία (είναι διαθέσιμη σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα) και να συμπληρώσουν τον 16ψήφιο κωδικό της στο κατάλληλο πεδίο, κατά τη διαδικασία κατάθεσης. Τα χρήματα θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό στα γεγονότα που καλύπτει η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.