Κοινό “πορτοφόλι” για το online και επίγειο στοίχημα της Ladbrokes

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes που μένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν πλέον να διατηρούν ένα “πορτοφόλι” για τα online και επίγεια στοιχήματα που τοποθετούν, αφού έχουν τη δυνατότητα ακόμη και να εισπράττουν κέρδη από στοιχήματα που τοποθέτησαν online, επισκεπτόμενοι ένα από τα πρακτορεία της εταιρείας.

Η νέα υπηρεσία της Ladbrokes ενώνει στην ίδια πλατφόρμα κάθε συναλλαγή που κάνουν τα μέλη της, είτε από την στοιχηματική της ιστοσελίδα είτε από ένα από τα 3.500 και πλέον καταστήματα που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Μια χρήσιμη υπηρεσία για τους παίχτες

Με άλλα λόγια, οι παίχτες έχουν πλέον πολύ περισσότερες επιλογές συναλλαγών στη διάθεσή τους. Για παράδειγμα, θα μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον online λογαριασμό τους μέσω του πρακτορείου ή να τοποθετούν στοιχήματα στο πρακτορείο, χρησιμοποιώντας τα χρήματα του online λογαριασμού τους. Παράλληλα, μπορούν να εισπράττουν τα κέρδη τους άμεσα σε κάποιο πρακτορείο, ακόμη κι αν κέρδισαν χρήματα online, αλλά και να πραγματοποιούν άλλου είδους συναλλαγές.

 

Το επόμενο βήμα στο online στοίχημα

Βέβαια, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στους παίχτες του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στο online στοίχημα, το οποίο πλέον δεν είναι απομονωμένο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes. Παρόμοια υπηρεσία, άλλωστε, προσφέρει και η εταιρεία στοιχημάτων Coral, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες εταιρείες να ακολουθούν το παράδειγμά τους στο μέλλον.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.