Αλλαγές στο τέλος ανενεργού λογαριασμού της Paysafe

Η εταιρεία Paysafe, γνωστή από την paysafecard, μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδου στοιχηματικών συναλλαγών στην Ελλάδα, ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές των γενικών όρων συναλλαγών, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως όσους τη χρησιμοποιούν σπάνια. Συγκεκριμένα, κάποιες επικείμενες αλλαγές των νόμων που διέπουν τη λειτουργία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη αναγκάζουν την Paysafe να αλλάξει κάποιους από τους όρους που αφορούν στο τέλος ανενεργού λογαριασμού που επιβάλλει σε μέλη της.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν για αρκετό καιρό ανενεργό τον λογαριασμό τους στην Paysafe θα είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν στο εξής ένα αυξημένο τέλος.

 

Το νέο τέλος ανενεργού λογαριασμού της Paysafe

Το συγκεκριμένο τέλος ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που κάποιος διατηρεί λογαριασμό στην Paysafe (κάτι που είναι υποχρεωτικό από το νόμο πλέον), αλλά δεν τον έχει χρησιμοποιήσει για 12 μήνες, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποια συναλλαγή. Σε αυτή την περίπτωση, ο κάτοχος του λογαριασμού ήταν ανέκαθεν υποχρεωμένος να πληρώνει ένα τέλος ανά μήνα, μετά την πάροδο του 12μήνου. Πλέον, αυτό το τέλος αυξήθηκε από τα 3 ευρώ ανά μήνα στα 5 ευρώ ανά μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι, αν κάποιος δε χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του για 12 μήνες θα πρέπει να πληρώνει 5 ευρώ κάθε μήνα, από τον 13ο και έπειτα. Το ποσό αυτό θα αφαιρείται από την επόμενη κάρτα Paysafe που θα μεταφέρει στον λογαριασμό του.

 

Οι επιλογές των παιχτών του στοιχήματος

Οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Paysafe είναι υποχρεωτικές και αφορούν σε όλους όσους διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που συμφωνούν με τις αλλαγές δεν είναι υποχρεωμένοι να κάνουν το οτιδήποτε. Όσοι διαφωνούν, όμως, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να διαγράψουν τον λογαριασμό τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.