Αλλαγές στον τρόπο χρήσης της Paysafe στο online στοίχημα

Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές μεθόδους, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στους λογαριασμούς που διατηρούν στις στοιχηματικές εταιρίες. Υπάρχουν για παράδειγμα, τρόποι που χρησιμοποιούν τις τραπεζικές (πιστωτική, χρεωστική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα) και άλλοι που χρησιμοποιούν άλλων ειδών υπηρεσίες (e-wallets και προπληρωμένες κάρτες). Ανάμεσα σε αυτές τις μεθόδου, ειδικά οι περισσότεροι Έλληνες παίχτες έχουν δείξει μια προτίμηση στην προπληρωμένη κάρτα Paysafe.

Πρόκειται για μια μέθοδο που συνοδεύεται από αρκετά πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία και η ανωνυμία. Ωστόσο, ένας νέος νόμος αναγκάζει πλέον τους κατόχους κάρτας Paysafe να ανοίγουν τον κατάλληλο λογαριασμό, ώστε να αποφεύγονται οι ανώνυμες και, σε κάποιες περιπτώσεις, ύποπτες συναλλαγές.

Διαβάστε για τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe.

 

Τέλος στις ανώνυμες πληρωμές

Ο νέος νόμος έχει σκοπό να βάλει τέλος στις ανώνυμες πληρωμές, με αποτέλεσμα να ζητά από κάθε Έλληνα πολίτη να δίνει τα στοιχεία του σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήδη, έχουν αλλάξει οι προϋποθέσεις συναλλαγών, όπως η Moneysafe, η οποία ζητά πλέον από τα μέλη της να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, πριν συνεχίσουν τις συναλλαγές, και όπως είναι λογικό θα πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους όσοι χρησιμοποιούν την Paysafe.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, οι αλλαγές ξεκινούν σταδιακά, από τις 16 Μαρτίου 2017.

 

Τι αλλάζει στην Paysafe

Οι αλλαγές στον τρόπο χρήσης της Paysafe δεν είναι τόσο σημαντικές, αλλά είναι απαραίτητες, προκειμένου οι συναλλαγές να μη συνοδεύονται από ανωνυμία. Εξάλλου, οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν τα vouchers της Paysafe σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα και απλά να πληρώνουν το αντίτιμο της ονομαστικής τους αξίας. Πλέον, όμως, δε θα μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματά τους απευθείας στον λογαριασμό του στοιχήματος.

Στο πλαίσιο του νέου νόμου, οι παίχτες θα πρέπει να ανοίγουν πρώτα έναν λογαριασμό στην Paysafe, να μεταφέρουν σε αυτόν τα χρήματά τους και έπειτα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, γνωστή ως MyPaysafe, ήταν διαθέσιμη ούτως ή άλλως στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά έως πρόσφατα ήταν προαιρετική – βοηθούσε στο να διατηρούν οι κάτοχοι όλα τα χρήματά τους online και να τα διαχειρίζονται όπως θέλουν. Πλέον, όμως, είναι υποχρεωτική για κάθε κάτοχο Paysafe.

 

Η νέα διαδικασία χρήσης και συναλλαγών

Όσοι επιθυμούν πλέον να χρησιμοποιούν μια προπληρωμένη κάρτα Paysafe θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Το άνοιγμα του λογαριασμού είναι δωρεάν (όπως και η χρήση του τους πρώτους 12 μήνες) και το μόνο που χρειάζονται είναι μια διεύθυνση e-mail και ένα κινητό τηλέφωνο. Αφού ταυτοποιήσουν τα στοιχεία τους, θα είναι έτοιμοι για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Αφού αποκτήσουν ένα voucher της Paysafe, λοιπόν, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον 16ψήφιο PIN στον λογαριασμό τους στην Paysaafe. Μπορούν, μάλιστα, να συμπληρώσουν περισσότερα από ένα PIN και να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους. Και, όταν θελήσουν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στο online στοίχημα, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω του λογαριασμού της Paysafe και όχι απευθείας από το κουπόνι, όπως γινόταν έως σήμερα.

Η νέα διαδικασία (η οποία θυμίζει την αντίστοιχη κατάθεσης μέσω e-wallet) είναι εξίσου εύκολη και ακόμη πιο ασφαλής. Επιπλέον, ολοκληρώνεται άμεσα και τα χρήματα μεταφέρονται αμέσως στον λογαριασμό του στοιχήματος, χωρίς καμία αναμονή.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.