Επέστρεψε στην Interwetten η Paysafe

Η προπληρωμένη κάρτα Paysafe αποτελούσε ανέκαθεν μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους κατάθεσης χρημάτων των Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος. Η συγκεκριμένη κάρτα, άλλωστε, επέτρεπε την πραγματοποίηση εύκολων και ασφαλών καταθέσεων και γινόταν δεκτή από τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες με paysafe που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

Μια τέτοια στοιχηματική ιστοσελίδα ήταν και η Interwetten, η οποία όμως αναγκάστηκε να σταματήσει να δέχεται καταθέσεις μέσω της Paysafecard, εξαιτίας των capital controls που τέθηκαν σε ισχύ πριν ένα χρόνο στη χώρα μας. Μετά από μια απουσία αρκετών μηνών, όμως, η Paysafe επέστρεψε στην Interwetten και τα μέλη της μπορούν ξανά να τη χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τροφοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους και να στοιχηματίσουν με πεισειφ.

 

Αναλυτικότερα, η Interwetten ανακοίνωσε στα μέλη της πως δέχεται ξανά τις καταθέσεις μέσω της προπληρωμένης κάρτας Paysafe. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης μπορεί πλέον να αγοράσει ξανά μια κάρτα Paysafecard (σε ένα από τα χιλιάδες σημεία διάθεσής της ανά την Ελλάδα) και να τροφοδοτήσει ξανά τον λογαριασμό του με χρήματα.

 

Η διαδικασία, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλή. Αφού αποκτήσουν την κάρτα, οι παίχτες δεν έχουν παρά να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην Interwetten και έπειτα να συμπληρώσουν τον κωδικό της στο κατάλληλο πεδίο. Αφού μεταφέρουν τα χρήματα, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και το ποσό θα εμφανιστεί άμεσα στον λογαριασμό τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.