Νέα συνεργασία ηλεκτρονικών πληρωμών για την εταιρία στοιχήματος Pinnacle

Η εταιρία στοιχήματος Pinnacle ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στον τομέα των συναλλαγών και των ηλεκτρονικών πληρωμών. Πρόκειται για τη συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρονικών πληρωμών MuchBetter, η οποία θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της στον τομέα της διαχείρισης συναλλαγών στα μέλη της Pinnacle σε όλον τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί σημαντική επιτυχία και για τις δύο εταιρίες, ενώ πρόκειται να ωφελήσει σημαντικά και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Pinnacle, τα οποία θα έρχονται πλέον αντιμέτωπα, μεταξύ άλλων, με χαμηλότερες προμήθειες συναλλαγών.

 

Τι νέο φέρνει η συνεργασία με τη MuchBetter;

Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες της MuchBetter θα εκσυγχρονίσουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία συναλλαγών των μελών της Pinnacle. Οι συναλλαγές θα γίνονται ευκολότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους της MuchBetter, οι παίχτες θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές (καταθέσεις και αναλήψεις), με σαφώς μειωμένες προμήθειες. Άλλωστε, το πρωτοποριακό σύστημα χρεώσεων της MuchBetter υπολογίζει τις προμήθειες ανάλογα με το υπόλοιπο του λογαριασμού κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, χρεώνοντας διαφορετικά ποσά, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες.

Παράλληλα, η MuchBetter υιοθετεί και μια σειρά από τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην καταπολέμηση της οικονομικής απάτης, ενώ οι υπηρεσίες της είναι σύμφωνες με κάθε αυστηρό νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, οι παίχτες που θα επιθυμούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με την εταιρία στοιχημάτων Pinnacle, μέσω των υπηρεσιών της MuchBetter θα μπορούν να κατεβάζουν το σχετικό app και να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις και από το κινητό τους, επιλέγοντας ακόμη και τη διαδικασία που τους δίνει την ευκαιρία να το κάνουν χωρίς κωδικούς – απλά με το δακτυλικό τους αποτύπωμα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.