Την επιλογή της MuchBetter πρόσθεσε στις επιλογές πληρωμών η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρεία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, από την οποία θα επωφεληθούν τα μέλη της ιστοσελίδας της. Πρόκειται για τη συνεργασία της με τη MuchBetter, μια εταιρεία διαχείρισης και πραγματοποίησης πληρωμών, η οποία θα επιτρέπει στους παίχτες να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις με ασφάλεια, ευκολία και με αμεσότητα.

Η MuchBetter είναι μία από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες στον συγκεκριμένο τομέα και εξειδικεύεται στις χρηματικές συναλλαγές μέσω κινητού. Από τη νέα συμφωνία, μάλιστα, δε θα επωφεληθούν μόνο τα μέλη της Interwetten, αλλά και η ίδια η στοιχηματική εταιρεία, αφού οι υπηρεσίες της MuchBetter έχουν ευνοϊκό μοντέλο χρεώσεων.

 

Οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρει η Interwetten

Μόλις η Interwetten λανσάρει τον νέο τρόπο πληρωμών στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, τα μέλη της θα μπορούν να πραγματοποιούν εύκολα συναλλαγές, μέσω του κινητού τους. Αρχικά, θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή της MuchBetter και να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που προσφέρει. Έπειτα, θα συνδέσουν τον λογαριασμό αυτό με τον αντίστοιχο στην Interwetten και θα μπορούν να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις. Κάθε φορά που θα θέλουν να συνδεθούν, μάλιστα, θα αρκεί το δακτυλικό τους αποτύπωμα, αφού δε χρειάζεται να απομνημονεύουν κωδικούς και ερωτήσεις ασφαλείας.

Με αυτόν τον τρόπο, κάθε συναλλαγή θα ολοκληρώνεται πιο γρήγορα και εύκολα, αλλά και με αυξημένη ασφάλεια.

 

Το επιπλέον κέρδος για την Interwetten

Από τη νέα συνεργασία ωφελείται και η ίδια η Interwetten, χάρη στις χαμηλές χρεώσεις των υπηρεσιών της MuchBetter. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η Interwetten έχει αναλάβει να καλύψει κάθε χρέωση που συνοδεύει τις καταθέσεις χρημάτων, ώστε οι παίχτες να μη χρειάζεται να απασχολούνται με αυτές. Χάρη στο μοντέλο της MuchBetter, λοιπόν, το οποίο χρεώνει στο συνολικό ύψος και στον αριθμό συναλλαγών ανά μήνα (και όχι κάθε συναλλαγή ξεχωριστά), η Interwetten θα έχει να καλύψει μικρότερες χρεώσεις για τις συναλλαγές των μελών της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.