Νέα χαλάρωση των capital controls

Οι παίχτες του online στοιχήματος συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κατηγορίες Ελλήνων που ευνοούνται από τις νέες χαλαρώσεις που ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, σχετικά με τα capital controls που ισχύουν στη χώρα μας από τον περασμένο Ιούνιο. Οι νέες χαλαρώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, και την αύξηση του ποσού που μπορεί να μεταφέρει κάποιος μέσω τραπεζικού εμβάσματος στο εξωτερικό.

 

Η μεταφορά μέσω τραπεζικού εμβάσματος αποτελεί μια κοινή πρακτική για χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος που επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν σε μια ιστοσελίδα. Η μεταφορά αυτή, όμως, γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται σε τεράστιο βαθμό από τα capital controls.

 

Τους πρώτους μήνες της επιβολής τους, λοιπόν, οι παίχτες δε μπορούσαν να μεταφέρουν το παραμικρό ποσό μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον λογαριασμό τους. Αργότερα, όμως, τα capital controls χαλάρωσαν και κάθε παίχτης μπορούσε να μεταφέρει έως και 500 ευρώ το μήνα στον λογαριασμό που διατηρούσε σε κάποια ιστοσελίδα που είχε την έδρα της (επομένως και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της) στο εξωτερικό. Σήμερα, τέλος, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως το ποσό αυτό διπλασιάζεται.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν πλέον να μεταφέρουν έως και 1.000 ευρώ κάθε μήνα στον λογαριασμό που διατηρούν σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού. Αυτό τους δίνει την ελευθερία να αυξάνουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους και να διαθέτουν περισσότερα χρήματα προς στοιχηματισμό στο αγαπημένο τους άθλημα και στους αγώνες της προτίμησής τους.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.