Νέο όνομα και νέα εταιρική ταυτότητα αποκτά ο Όμιλος Stoiximan

Ο Όμιλος Stoiximan, ο οποίος εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές, μέσω των θυγατρικών του, ανακοίνωσε πως θα αλλάξει σύντομα εταιρική ταυτότητα, αλλά και όνομα. Ο Όμιλος θα μετονομαστεί σε Kaizen Gaming, προκειμένου να σηματοδοτηθεί η νέα εποχή της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος Stoiximan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ παράλληλα έχει παρουσία και στη Γερμανία, στην Πορτογαλία, στη Ρουμανία και στη Βραζιλία, μέσω της θυγατρικής της, Betano.

 

Το νέο όνομα του Ομίλου Stoiximan

Το πρώτο βήμα για την αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας του Ομίλου Stoiximan είναι η αλλαγή του ονόματος. Το νέο όνομα, Kaizen Gaming, βασίζεται στον ορισμό της στρατηγικής kaizen, που θέλει κάθε πτυχή μιας εταιρείας να βελτιώνεται διαρκώς. Η αλλαγή του ονόματος, φυσικά, δεν πρόκειται να φέρει αλλαγές στη λειτουργία των στοιχηματικών ιστοσελίδων της εταιρείας. Ο Stoiximan θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο όνομα και οι παίχτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο δεν πρόκειται να αναγκαστούν να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα.

Τη μετονομασία σε Kaizen Gaming, τέλος, ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, Γιώργος Δασκαλάκης: “Είναι μία μεγάλη στιγμή για εμάς και τους ανθρώπους μας. Ξεκινήσαμε σε δύσκολους καιρούς αλλά με ισχυρή βάση, αναπτυχθήκαμε στην κρίση, αποδείξαμε ότι αγαπάμε τις προκλήσεις, φτάσαμε στο σήμερα σαν μία ομάδα. Από αυτή τη στιγμή το όνομα Kaizen ενώνει την πορεία μας μέχρι σήμερα με τα στοιχεία που μας έφεραν εδώ και θα σηματοδοτήσουν τα επόμενά μας βήματα: Άνθρωπος, Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Υπευθυνότητα, Διεθνής Ανταγωνιστικότητα, Αθλητισμός, Δέσμευση και Προσφορά. Απασχολούμε νέους ανθρώπους, τους δίνουμε ευκαιρίες να εξελιχθούν και προσφέρουμε ευκαιρίες επιστροφής στα ταλέντα που έχουν φύγει στο εξωτερικό ανατρέποντας στην πράξη το brain drain. Στηριζόμαστε στο ταλέντο και το πάθος τους. Επενδύουμε στη made in Greece καινοτομία, αναπτύσσουμε προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης που μπορούν να οργανώσουν τα δεδομένα με ταχύτητα και ακρίβεια, απελευθερώνοντας το χρόνο των ανθρώπων μας για να κάνουν πιο ποιοτική και δημιουργική δουλειά. Αναπτυσσόμαστε σε αγορές του εξωτερικού, παραμένουμε στην Ελλάδα. Βελτιωνόμαστε διαρκώς, μαθαίνουμε κάθε στιγμή. Αυτή είναι η Kaizen”.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.