Λογισμικό επιβεβαίωσης ηλικίας στο Twitter της Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet πρόσθεσε ένα ειδικό φίλτρο, το οποίο απαγορεύει σε ανήλικους να ακολουθούν το feed στο λογαριασμό της στο Twitter. Η εταιρεία του online στοιχήματος λάνσαρε το συγκεκριμένο φίλτρο, αρχικά στον λογαριασμό της στο Twitter που απευθύνεται στους Άγγλους παίχτες, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να είναι αναγκασμένοι να δηλώσουν πρώτα την ηλικία τους, πριν μπορέσουν να δουν τα tweets.

 

Η Unibet είναι η τρίτη online εταιρία που προχωρά στην υιοθέτηση του μέτρου, μετά από τις στοιχηματικές εταιρίες  William Hill και Coral, οι οποίες το εφαρμόζουν από τον περασμένο Σεπτέμβριο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.