Υποστήριξη στον Thomas Hitzlsperger από την Paddy Power

Την υποστήριξή της μέσω μηνύματος στο twitter στον διεθνή Γερμανό (και αστέρι των Αston Villa και West Ham) ποδοσφαιριστή Thomas Hitzlsperger εξέφρασε η εταιρία στοιχήματος Paddy Power. Ο 31χρονος Γερμανός αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit ότι είναι ομοφυλόφιλος.

 

Το μήνυμα της Paddy Power (η οποία είναι γνωστή για την υποστήριξη του σκοπού των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών, στο πλαίσιο της καμπάνιας Right Behind Gay Footballers) συνέχαιρε τον Hitzlsperger για τη δήλωσή του και ανέφερε: “τη σημερινή εποχή, ένας ποδοσφαιριστής δε θα έπρεπε να περιμένει την ημέρα που θα αποσυρθεί, για να ανακοινώσει πως είναι ομοφυλόφιλος”.

Η Paddy Power είναι από στοιχηματικές εταιρίες που έχουν δείξει την ευαισθησία τους πάνω στο θέμα της ομομφυλολίας στο ποδόσφαιρο έμπρακτα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.