Στην απλοποίηση ανάπτυξης των τεχνολογιών της στοχεύει η Paddy Power BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair στοχεύει στο να απλοποιήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη βελτίωση της λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών των ιστοσελίδων της και της βάσης δεδομένων της, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ψηφιακό πλαίσιο που θα είναι αμεσότερα προσβάσιμο και πιο ευπρόσδεκτο στις μικρορυθμίσεις.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, με την εταιρεία ψηφιακού σχεδιασμού Percona. Η Percona έχει ήδη αναλάβει να σχεδιάσει μια νέα βάση δεδομένων τεχνολογίας MySQL® για την Paddy Power BetFair, ενώ παράλληλα θα της προσφέρει όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, προκειμένου να μπορεί να βελτιώνει ανά πάσα στιγμή τις ψηφιακές της υπηρεσίες.

 

Ο στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών

Το πλούσιο ψηφιακό “οπλοστάσιο” που θα παρέχει η Percona στην Paddy Power BetFair θα επιτρέψει στην στοιχηματική εταιρεία να εκσυγχρονίσει τη βάση δεδομένων της, αλλά και τις ηλεκτρονικές της πλατφόρμες. Αυτή η εξέλιξη θα απλοποιήσει με τη σειρά της τις διαδικασίες ανανέωσης και βελτίωσης των προϊόντων που προσφέρουν οι ιστοσελίδες στους παίχτες, αφού θα είναι ευκολότερο για τους τεχνικούς και τους σχεδιαστές λογισμικού να αλλάζουν συγκεκριμένα στοιχεία του κώδικα και να πραγματοποιούν άμεσα τις αλλαγές, χωρίς να απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες.

Η νέα βάση δεδομένων που θα αποκτήσει η Paddy Power BetFair, τέλος, θα της επιτρέψει να συγχωνεύσει όλα τα στοιχεία της (λογαριασμοί παιχτών κτλ.) σε μια ψηφιακή τοποθεσία, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση.

Ο Andrew Cook, τέλος, επικεφαλής των υπηρεσιών βάσης δεδομένων της Paddy Power BetFair, δήλωσε σχετικά: “H βιομηχανία του στοιχήματος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και οι πελάτες απαιτούν νέα προϊόντα και apps, καθώς και μια συνολική online εμπειρία που να καλύπτει τις πιο υψηλές απαιτήσεις τους. Το νέο περιβάλλον της βάσης δεδομένων μας θα χαρακτηρίζεται από τεχνολογική υπεροχή και θα παίξει κρίσιμο ρόλο στο καθήκον των τεχνικών μας να προσφέρουν εφαρμογές που θα ικανοποιούν τα μέλη μας. Η Percona παίζει τεράστιο ρόλο, βοηθώντας μας να παραδώσουμε αυτό το επίπεδο υπηρεσιών”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.