Δωρεάν Wi-Fi στα καταστήματα της Boylesports

H εταιρία στοιχημάτων Boylesports προχώρησε σε μία ακόμη καινοτομία στο χώρο του στοιχήματος, προσφέροντας δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα καταστήματά της σε Ιρλανδία και Αγγλία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, και στα 192 καταστήματα της ιρλανδικής εταιρείας οι παίχτες θα έχουν πρόσβαση σε γρήγορο internet, το οποίο θα τους επιτρέπει να συνδέονται και να στοιχηματίζουν online στην ιστοσελίδα της Boylesports, αλλά και να επισκέπτονται ιστοσελίδες με προγνωστικά και στατιστικά στοιχεία, πριν καταθέσουν το στοίχημά τους.

 

Πρόκειται για τη δεύτερη καινοτομία που βοηθά τη Boylesports να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων εντός του τελευταίου χρόνου, μετά την υπηρεσία Quick Bet που λάνσαρε το περασμένο καλοκαίρι στη mobile πλατφόρμα της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.