Για προγραμματισμένη αναβάθμιση ενημερώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Βetshop

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop διαθέτει δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και πολλοί παίχτες τις εκμεταλλεύονται, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Οι διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στις άκρες του πλανήτη, άλλωστε, προορίζονται σε μεγάλο βαθμό για τους… ξενύχτηδες, λόγω της διαφοράς ώρας.

Ωστόσο, οι παίχτες αυτοί (μα και άλλοι που συνηθίζουν να στοιχηματίζουν τις μεταμεσονύχτιες ώρες) θα πρέπει να αλλάξουν ελαφρώς το πρόγραμμά τους και τις συνήθειες τους τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουλίου. Η Betshop ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για την προγραμματισμένη αναβάθμιση της ιστοσελίδας της, γεγονός που σημαίνει πως οι υπηρεσίες που προσφέρει δε θα είναι προσωρινά διαθέσιμες.

 

Εργασίες αναβάθμισης στην στοιχηματική ιστοσελίδα

Οι προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης που θα πραγματοποιηθούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Betshop σημαίνουν ότι οι παίχτες δε θα είναι σε θέση να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να τοποθετήσουν στοιχήματα ή να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες του live στοιχήματος. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα θα παραμείνει ανενεργή, έως ότου ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εργασίες.

Οι υπεύθυνοι, πάντως, αν και ενημερώνουν για το ωράριο των εργασιών, δεν αναφέρουν τη φύση τους – πρόκειται για απλές εργασίες συντήρησης ή θα δούμε ένα νέο πρόσωπο για το betshop.gr;

 

Ποιες ώρες θα παραμείνει κλειστή η Betshop

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος Betshop, οι προγραμματισμένες εργασίες αναβάθμισης θα διαρκέσουν 8 ώρες, από τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής έως τις 9 το πρωί. Κατά το διάστημα αυτό, οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας δε θα είναι διαθέσιμες και οι παίχτες θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως το πέρας των εργασιών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.