Απόλυτο φαβορί για MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Πολλές από τις εταιρείες στοιχημάτων του εξωτερικού έχουν ήδη ανακοινώσει μια σειρά από στοιχήματα για τον MVP της φετινής σεζόν του NBA και, όπως φαίνεται από τις έως τώρα αποδόσεις, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί το απόλυτο φαβορί! Ο Έλληνας άσος του NBA και η ομάδα του δυσκολεύονται αυτές τις ημέρες απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, αλλά όπως φαίνεται, ο Γιάννης οδεύει προς μια ακόμη ιστορική επιτυχία, διεκδικώντας τη θέση του MVP της φετινής σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι οι περισσότερες από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού είναι τόσο χαμηλές, που δεν έχουν ιδιαίτερη αξία για τη διεκδίκηση κερδών!

 

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι δύο επικρατέστεροι παίχτες για τη θέση του MVP στη φετινή σεζόν του NBA είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς και ο Τζέιμς Χάρντεν των Χιούστον Ρόκετς. Η διαφορά στις αποδόσεις των δύο παιχτών, όμως, είναι τόσο μεγάλη, που ο Γιάννης αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί! Είναι χαρακτηριστικό ότι εταιρείες online και επίγειου στοιχήματος στο εξωτερικό τιμολογούν το σημείο του Χάρντεν με αποδόσεις άνω του 10.00, ενώ οι αποδόσεις στο σημείο του Αντετοκούνμπο τιμολογούνται κοντά στο 1.10!

Φυσικά, δεν είναι μόνο οι στοιχηματικές αποδόσεις που καθιστούν φαβορί τον Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας άσος έχει μέσο όρο 27,4 πόντων, 123,6 ριμπάουντ και 6,0 ασίστ, με αποτέλεσμα να έχει τις περισσότερες ελπίδες να γίνει ο 11ος μόλις παίχτης του NBA που θα αναδειχθεί MVP, πριν τα 25α γενέθλιά του!

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.