Τρία ακόμη βραβεία για την εταιρία στοιχημάτων Betshop στην Ελλάδα

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop ήταν υποψήφια σε μια σειρά από κατηγορίες και στα Peak Performance Marketing Awards 2019 και κατάφερε να εξασφαλίσει τρεις νέες διακρίσεις, για τις επιδόσεις της στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφημιστικής προβολής. Τα συγκεκριμένα βραβεία τιμούν τις εταιρίες που έχουν ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς στον τομέα του μάρκετινγκ και η Betshop κατάφερε να διακριθεί σε τρεις σημαντικές κατηγορίες.

Ο ανταγωνισμός της στοιχηματικής εταιρίας, μάλιστα, ήταν μεγάλος. Ωστόσο, με κύριο “όπλο” της την προωθητική ενέργεια Betshop Bomb, η Betshop κατάφερε να εξασφαλίσει τρία διαφορετικά βραβεία.

 

Οι διακρίσεις της Betshop στα Peak Performance Marketing Awards 2019

Η Betshop συμμετείχε στις βασικότερες κατηγορίες των βραβείων και κατάφερε να εξασφαλίσει τρία: ένα Gold και δύο Bronze. Οι κατηγορίες στις οποίες διακρίθηκε η εταιρία στοιχήματος είναι αυτές για τη δημιουργία 360 digital στρατηγικής με εστίαση στο performing advertising, την performance attribution solution και τη συνολική καμπάνια.

Σημαντικό ρόλο στις διακρίσεις της Betshop έπαιξε ο διαγωνισμός (και η προώθηση που τον συνόδεψε) Betshop Bomb. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για έναν διαγωνισμό που διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και μοιράζει τυχαία χρηματικά έπαθλα σε όσους παίχτες διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα και παρακολουθούν ζωντανά τις κληρώσεις. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός συνοδεύεται από μια σειρά προωθητικών ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η ζωντανή μετάδοση στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

Tα τρία βραβεία, μάλιστα, δεν είχαν ως μόνο αποδέκτη τη Betshop, αλλά και τη Media Cube, το digital Agency που οργάνωσε την καμπάνια.

Τα βραβεία, τέλος, παρέλαβε η CMO της Betshop, Σέβη Πόντη, η οποία δήλωσε σχετικά: “Νιώθουμε πολύ περήφανοι. Το betting είναι μια πολύ ανταγωνιστική αγορά, με πάρα πολλές εταιρίες, μια από τις πιο ανταγωνιστικές που έχω δουλέψει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε με τη Media Cube (digital agency) στο δρόμο μας, γιατί μας έχει συμβάλλει ώστε να είμαστε σήμερα εδώ”.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του μήνα η Betshop βραβεύτηκε στα φετινά Dime Awards για τις επιδόσεις της στον τομέα της διαφημιστικής προβολής και του μάρκετινγκ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.