Στην κορυφή της αγοράς της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Bet365

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, σχετικά με τις προτιμήσεις των παιχτών της Λατινικής Αμερικής, η Bet365 διατηρεί την πιο δημοφιλή ιστοσελίδα στοιχημάτων για έναν ακόμα μήνα. Οι αρμόδιοι έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της επισκεψιμότητας του Ιανουαρίου του 2021 και η Bet365 αποτελεί τη στοιχηματική με τις περισσότερες επισκέψεις στις μεγαλύτερες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, κατά τον Ιανουάριο, η Bet365 δέχθηκε εκατομμύρια επισκέψεις και βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στη Βραζιλία και στο Περού, αλλά και στο σύνολο της αγοράς της Λατινικής Αμερικής.

 

Οι πρωτιές της Bet365 στη Λατινική Αμερική

Η Bet365 αναδείχθηκε η πρώτη ιστοσελίδα στοιχήματος σε επισκεψιμότητα στο σύνολο της αγοράς της Λατινικής Αμερικής, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, δέχθηκε περισσότερους από 224,5 εκατομμύρια επισκέπτες μέσα στον Ιανουάριο. Οι επιδόσεις της Bet365 ήταν καλύτερες από τις αντίστοιχες οποιασδήποτε άλλης στοιχηματικής ιστοσελίδας, αλλά και από τις αντίστοιχες του Δεκεμβρίου του 2020, καθώς οι επισκέπτες αυξήθηκαν κατά 2,2%. Την κορυφαία τριάδα, τέλος, συμπλήρωσαν οι Caliente.mx και jra.go.jp, με αρκετά λιγότερους επισκέπτες.

Η Bet365 κατάφερε, επίσης, να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των περισσότερων χωρών της Λατινικής Αμερικής. Στην περίπτωση της Βραζιλίας, βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, με 119,2 εκατομμύρια επισκέπτες (αύξηση 4%), ενώ το ίδιο συνέβη και στην αγορά του Περού, με 3,19 εκατομμύρια επισκέπτες.

Τα παραπάνω νούμερα, τέλος, δεν έχουν να κάνουν με τζίρους και έσοδα, αλλά δείχνουν το πόσο δημοφιλής είναι η στοιχηματική ιστοσελίδα της Bet365 στο σύνολο της αγοράς της Λατινικής Αμερικής. Ειδικά στην τεράστια αγορά στοιχήματος της Βραζιλίας, η Bet365 έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την κορυφαία θέση των προτιμήσεων των παιχτών και βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις της στην αγορά της άλλης πλευράς του Ατλαντικού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.