Νέα ταλέντα αναζητά η William Hill

Στο έργο της αναζήτησης νέων ταλέντων στον τομέα της τεχνολογίας κινητών θα βοηθήσει το νέο κέντρο ανάπτυξης που άνοιξε πρόσφατα στην περιοχή Tech City του Λονδίνου η William Hill. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της στοιχηματικής εταιρείας, η William Hill σκοπεύει να ακολουθήσει επιθετική πολιτική, προκειμένου να μη μείνει πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις, και αναζητά νέα ταλέντα.

 

Παρά το γεγονός ότι η William Hill αποτελεί έναν παραδοσιακό bookmaker εδώ και 80 χρόνια, δε γυρνά την πλάτη της στην τεχνολογία. Απασχολεί ήδη περισσότερους από 500 εργαζόμενους παγκοσμίως στον τομέα της τεχνολογίας και σκοπεύει να τον ενισχύσει με νέες προσθήκες από την Tech City.

Η WilliamHill είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων,παρολαυτά στην Ελλάδα δεν κατέχει νόμιμη άδεια λειτουργίας προς το παρόν.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.