Στις μεγαλύτερες εταιρείες του Χρηματιστηρίου της Στοκχόλμης η Betsson

Η Betsson ανήκει πλέον στο δείκτη των μεγαλύτερων εταιρειών του Χρηματιστηρίου της Στοκχόλμης (Nasdaq Stockholm Large Cap), μια θέση που κέρδισε, χάρη στη συνεχόμενη ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία χρονιά έφερε κέρδη ύψους 2.9 δις σουηδικών κορωνών στην εταιρεία του online στοιχήματος, φανερώνοντας ανάπτυξη από έτος σε έτος που ξεπερνά το 16%. Επιπλέον, έχει εξασφαλίσει κέρδη ύψους 1 δις ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια, γεγονός που τη βοηθά να καλύψει τις προϋποθέσεις της λίστας.

 

Η Betsson, μάλιστα, είναι η πρώτη και μοναδική από τις online εταιρίες στοιχημάτων που βρίσκεται στον δείκτη των ισχυρότερων του Χρηματιστηρίου της Στοκχόλμης.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.